Un'offerta di materiale storico in danese

gitte | I Ukategoriseret | 1 Kommentar | 3146 Fremvisninger | Udskriv
Un'offerta di materiale storico in danese

Kampen om Italien, skrevet af Sven Lundberg, behandler hele den dramatiske periode fra de første forsøg på at befri og samle Italien – og frem til landet, efter fascismens fald, bliver en republik. Men der trækkes linjer op til nutidens Italien, hvor især fascismens indflydelse stadig optager sindene.

     Det er første gang, denne brede fortælling, med kritisk distance, findes på dansk. Bogen på 336 sider, i stift bind, indeholder ca. 120 billeder, i farve og sort/hvid. Langt de fleste er aldrig før blevet brugt i danske bøger.

     Se meget mere om bogen på vedhæftede fil – og på vores hjemmeside:

www.italien-historie.dk.

 

Vejledende pris: 299,- kr.

 

Særtilbud til jeres forenings medlemmer: 180,- kr. + 40 kr. i forsendelse.

(Hvis flere bøger kan sendes til samme adresse, bliver forsendelsen markant billigere).

 

Vi kan også lave speciel-tilbud på klassesæt for jeres gymnasier.

 

Jeg mener, at vores bog i høj grad kan være vigtig for italiensk-lærere.           

Måske er det rimeligt at vise et par anmeldelser af bogen

Fra Det ny Clarté, april 2012:

”Bogen er en glimrende beskrivelse af de historiske forudsætninger for den moderne italienske republik, som netop blev etableret i 1948. --- . Bogen kan varmt anbefales. Jeg vil også fremhæve bogens fine fremtoning og med mange gode illustrationer – inkl. nogle fine informative geografiske farvekort.”

 

Fra Historie-online.dk, januar 2013

” Bogen kan klart anbefales hvis man ønsker en hurtig og vidende indføring i Italiens historie i perioden 1799-1948. --- . Bogen er rigt illustreret med gode kort og især fotos hjemskaffet fra italienske forlag og arkiver - fotos der i mange tilfælde ikke bare er standardvarer fra de internationale bureauhylder.”

 

 

Fra historielærernes fagtidsskrift  Noter, december 2011: ”For gymnasieelever vil der i dette værk være god hjælp at hente til oversigtslæsning. ---. Til kapitlerne er der mange fine illustrationer dels taget af forfatteren selv og dels billeder hentet til Danmark fra forskellige udenlandske forlag. Værket anbefales til skolebiblioteket, og til den lærer der er interesseret i Italiens kultur og historie.”

 

 

Jeg har rundt om i landet holdt en stribe power-point-foredrag om min bog, bl.a. har jeg besøgt Hjørring Gymnasiums italiensk-hold, med et foredrag, specielt for gymnasieelever. Dette foredrag vil jeg gerne tilbyde andre gymnasier, f.eks. i efteråret 2013 eller næste forår.

 

 

Venlig hilsen

 

Sven Lundberg

Forlaget Broen

Kommentarer

04. juni 2013
Der har sneget sig en lille fejl ind i mailadressen, som er følgende: lundbergsnoghoj@gmail.com

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.