Pasqua con Gisella Paccoi

gitte | I Ukategoriseret | 0 Kommentarer | 4004 Fremvisninger | Udskriv

Foreningen Società Alighieri inviterer til et foredrag ved Gisella Paccoi på letforståeligt italiensk om PÅSKENS TRADITIONER, KIRKELIGE PROCESSIONER og selvfølgelig også om de mange traditionelle PÅSKE-RETTER, som serveres ved familiens fælles Påske-frokost.

Foredraget ledsages af  power point og små filmklip

Onsdag den 27. februar, kl. 19.30

Læs mere på http://www.dante-alighieri.dk/news.php?extend.406.1

 

 

NB:  Medlemmer af Foreningen Società Dante Alighieri, som har betalt kontingent for 2013, har gratis adgang; mens ikke-betalende-medlemmer og gæster betaler kr. 50/person/foredrag. Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at indsætte beløbet på Foreningens konto i Danske Bank: Registernummer 1551, Kontonummer 8013845. Anfør venligst navn(e) og "PASQUA".

(Måske ville det være en god idé spare de 50 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer. Dette foredrag kan jo også anvendes til at lokke italiensktalende og italienskstuderende venner og bekendte ind i Foreningen, så gør venligst fx med-kursister og andre opmærksomme på dette foredrag og på Foreningens virke og eksistens – grazie mille).

 

 

ITALIEN I AARHUS, 22. – 24. marts :

 

Vi benytter samtidig lejligheden til at udsende et forhåndsvarsel om den helt store italienske begivenhed i Aarhus i 2013, hvor Foreningen kan fejre, at det er 50 år siden afdelingen blev grundlagt her i Aarhus, samtidig fejres at det nu er er 25. år, at der afholdes ’Italienske uger’ sammen med Dante Alighieri/FOF.

Jubilæerne fejres på forskellig og festlig vis i løbet af 2013, og vi starter med et brag af en folkefest, hvor vi på opfordring af - og i samarbejde med – mange af de lokale italienske forretningsdrivende kan præsentere det bedste fra Italien:

I perioden 22.- 24. marts har Foreningen lejet Ridehuset i Aarhus og kan byde velkommen til ”Little Italy – italienske dage i Aarhus”

Læs mere om den store begivenhed på  www.littleitaly.dk og besøg også den tilhørende Facebook-side https://www.facebook.com/LittleItalyItalienskeDage?fref=ts

Om få dage vil der blive åbnet for billetsalget, og naturligvis med rabat til de betalende medlemmer af Foreningen Dante Alighieri.

Når billetsalget åbner, vil vi udsende nærmere information, men vi opfordrer allerede nu til, at man gør venner og bekendte opmærksomme på www.littleitaly.dk.

Bruge gerne e-mail og de sociale medier som Facebook og Twitter til at rundesende reklamer for Little Italy: Vi skal have så mange med som muligt – det bliver en herlig, italiensk fest, hvor vi vil genskabe en ægte italiensk ”sagra-stemning”, krydret også med foredrag, hvor bl.a. Thomas Harder kommer og fortæller om ”Italien efter valget” og med operaindslag i samarbejde med Syddjurs Sommeropera, som får et par sangere op fra Genova. Også et par dygtige klassiske guitarister vil koncerter i løbet af de tre dage.

 

Der er stadig plads til enkelte udstillere, og forslag til ideer til udstillere og aktiviteter modtages med glæde: Alt kan egl. bruges, bare det er godt og italiensk: mad, vin, keramik, musik, mode, design osv.

Ligeledes vil Foreningen snart anmode om flittige hænder og måske også hjælp til at låne både borde, stole og lidt teknisk udstyr,  i det tilfælde det ikke kan skaffes på anden vis.

 

De italienske festligheder fortsætter i juni og august, hvor de ”Italienske uger” gentages, og  som er for mere ’hardcore – italofober’ hvor der fokuseres mere sproget og mindre på de øvrige italienske goder.http://www.iis.dk/da-DK/Vis-aktuelle-rejser.aspx?Action=1&NewsId=12&PID=14

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.